КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Дім
Хімія для дому
Продукти харчування
Одяг та взуття
Краса та здоров'я
Техніка та електроніка
Посуд
Дитяча зона
Зелена зона
Ремонт та інструменти
Аксесуари
Товари для дорослих
Натхнення

Пошук по сайту

Хімічні речовини для чистоти вашого басейну - Main

Хімічні речовини для чистоти вашого басейну

Які хімічні засоби обрати для чистки басейну

Літній спекотний день може стати просто ідеальним, коли поряд є басейн. Але хочеться, щоб купання було якомога безпечнішим і без неприємних сюрпризів. Догляд за басейном повинен бути комплексним, адже від цього залежить ваше здоров’я. Спеціалісти інтернет-магазину DomKi розкажуть, як обирати засоби для чищення басейну, щоб відпочинок приносив тільки позитивні емоції.

Етапи чищення басейну

Сучасна хімія для басейну має три основні призначення:

- регулювання хімічного складу та рН води;

- знезараження та очищення від бруду і водоростей;

- очищення поверхні басейну.

За структурою хімічні засоби для басейну бувають у формі рідини, порошку, гранул і таблеток. Інтернет-магазин DomKi має всі засоби для очищення басейну.

Хімічний склад води

Рівень рН впливає на багато речей, зокрема, на безпеку людей, обладнання, а також ефективність використання хімічних засобів. У разі відхилення від норми можуть виникати подразнення слизових оболонок, сухість шкіри і волосся, іржа та корозія.

Рівень рН не має перевищувати 7,4. Спершу треба його визначити, а тоді обирати засоби для його вирівнювання (зазвичай це пишеться на обгортці). Якщо необхідне «шокове» знезараження, використовуйте засоби з вмістом хлору.

Очищення води

У приватних басейнах для регулярного дезінфікування можна використовувати повільно розчинний хлор або інші засоби з регулярністю 1-3 рази на тиждень. Це залежить від кількості людей і того, наскільки активно ним користуються. Щоб позбутися від мутності і зробити воду кришталево чистою, застосовуйте коагулянти чи флокулянти. Також слід використовувати засоби від водоростей, адже вони теж замутнюють воду. Щоб не купувати окремо кожен засіб, можете обрати комплексний, що допомагає боротись з усіма проблемами одразу і робить воду чистою і прозорою.

Очищення поверхні басейна

Навіть якщо ви регулярно чиститимете воду, стінки і дно з часом покриваються нальотом. Справитись із ним допоможе підводний пилосос. Якщо ви тільки збираєтесь заповнити басейн водою, ретельно помийте дно і стінки дезінфікуючими засобами та обробіть препаратом від грибків, бактерій і водоростей. Це допоможе зменшити їхню кількість у майбутньому.

У догляді за басейном вам знадобляться такі аксесуари, як сачки для поверхонь і дна, скребки, щітки і шланги.

Тримайте басейн у чистоті, і у вас буде не лише приємний відпочинок, але й чудові фото.

 

Надіслати посилання:
Поділитися статтею:
НАТХНЕННЯ

ВСЕ ДЛЯ ІДЕАЛЬНОГО
БУДИНКУ

load