КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Дім
Хімія для дому
Продукти харчування
Одяг та взуття
Краса та здоров'я
Техніка та електроніка
Посуд
Дитяча зона
Зелена зона
Ремонт та інструменти
Аксесуари
Товари для дорослих
Натхнення

Пошук по сайту

Як обрати електричний камін? - Main

Як обрати електричний камін?

Наявність електричного каміна в будинку дає безліч переваг. Електричні каміни мають багато переваг, що і звичайні каміни, але при цьому мають менші витрати на обслуговування і широке розмаїття форм і дизайнів.

Коли ви обираєте відповідний тип електричного каміна для свого будинку, можете зіткнутися з такими питаннями як: який розмір вам потрібен, який стиль краще всього відповідає вашим потребам і т.д. Перш ніж зробити покупку, необхідно врахувати безліч різних чинників. Давайте відповімо на ваші запитання за допомогою консультації фахівців DomKi, виходячи з розуміння того, як працюють ці каміни, які у них розміри та функціонал.

Як вони працюють?

Простіше кажучи, електричні каміни працюють від розетки. Електрика живить пристрій, який повинен імітувати зовнішній вигляд і рух справжнього полум'я. Інша частина електричного каміна — це обігрівач, який випромінює тепло, що нагріває кімнату і створює відчуття, ніби ви знаходитеся перед справжнім вогнем. Хоча він виглядає досить реалістично, пристрій не виробляє ні полум'я, ні пару. Він також залишається прохолодним на дотик, що робить електричний камін безпечним вибором для дітей та домашніх тварин. Такий камін дуже зручно прибирати, він не вимагає особливих зусиль, як справжній камін. Більшістю електричних камінів можна керувати за допомогою кнопки або пульта дистанційного керування, а у деяких навіть є налаштування, що дозволяють автоматично відключати їх через певний період часу.

Куди підійде електричний камін?

Ви хочете придбати електрокамін, очевидно, перше, що вам потрібно вирішити, це куди його поставити. Чи буде він в вітальні або спальні? Чи очікуєте ви, що він зможе обігріти весь будинок або тільки одну кімнату?

Вибір кімнати, в якій ви хочете розмістити камін, дасть вам краще розуміння його місця розташування і підготує вас до наступних кроків щодо вибору правильного каміна для вашого будинку. Наприклад, якщо це буде вітальня, тоді камін буде центром кімнати, його розмір і потужність повинні бути більшими, ніж камін для спальні.

Наступним кроком вибору електрокаміна буде вимірювання площі, в якій він в кінцевому підсумку буде розташовуватися. Враховуйте не тільки місце, де буде безпосередньо стояти камін, але і те, що буде навколо нього. Ваш камін буде стояти на підлозі або в ніші в стіні? Які ще меблі будуть у вас в кімнаті? Вам потрібно взяти до уваги не тільки розмір кімнати і меблів, а й розміри самого камінного блоку. Потім потрібно буде заміряти простір, де буде стояти камін. Це допоможе вам вибрати електрокамін правильних розмірів відповідно до ваших запитів.

Вибираючи камін, важливо пам'ятати, що розмір кімнати і каміна мають значення.

Якщо ви оберете крихітний камін, то він не нагріє кімнату розміром в сотню квадратів. Великі електричні каміни з більшою ймовірністю збережуть бажану температуру у великих кімнатах або в усьому домі. Каміни меншого розміру можуть краще підійти для невеликих приміщень, наприклад, для спальні.

Ви також повинні переконатися, що в кімнаті, де буде розміщений камін, проводка зможе витримувати електричне навантаження, яке вимагає камін. Залежно від розміру вашого каміна вам, можливо, навіть може знадобитися допомога електрика по створенню окремого ланцюга задля уникнення перевантаження електричної мережі. Фахівці DomKi рекомендують проконсультуватися з електриком перед покупкою.

Після того, як ви вже точно будете знати, де буде розташовуватися камін, його розміри і розміри кімнати, ви можете приступити до вивчення різних стилів камінів. Якщо ви дійсно хочете відчути «справжній» камін, вам, ймовірно, сподобається традиційний стиль каміна.

Ви хочете більш сучасний стиль? Якщо так, то придивіться до вбудованого каміна в домашній мультимедійний центр. Він не тільки чудово виглядає, але і надає додаткове місце для зберігання всіх ваших DVD-дисків, відеоігор і т.д.

Якщо у вас є дров'яний камін, і ви втомилися від його обслуговування, подумайте про те, щоб перетворити його в електричний. Це легко зробити. Все, що вам потрібно, це камінна топка. Електрокаміні вставки, як правило, мають глибину справжнього каміна, а штучні дрова виглядають справжніми і створюють ілюзію вогню. Це відмінне рішення, якщо ви хочете мати камін, але не хочете мати справу зі справжніми дровами або вогнем.

У більшості випадків ви можете підібрати стиль відповідно до дизайну вашого будинку, щоб камін виглядав природньо, де б ви його не поставили. Якщо ви не відразу знайшли потрібний стиль, проконсультуйтеся з фахівцями, вони вам допоможуть.

Каміни красиві і завжди заворожують. Електричні каміни — це ідеальний спосіб насолодитися зовнішнім виглядом і теплом каміна, не турбуючись про ретельний догляд, дим і витрати на справжній камін. Вам лише потрібно витратити час, щоб ретельно вибрати правильний електричний камін для свого будинку.

Професіонали DomKi рекомендують при виборі каміна ретельно виміряти площу, на якій ви плануєте його поставити, і виміряти безпосередньо сам камін перед покупкою. Якщо ви будете дотримуватися кожного етапу вибору, ви з більшою ймовірністю отримаєте те, чим будете насолоджуватися роками.

Надіслати посилання:
Поділитися статтею:
НАТХНЕННЯ

ВСЕ ДЛЯ ІДЕАЛЬНОГО
БУДИНКУ

load