Продукти харчування Спеціі та соуси Приправи та спеції

Чабер (Джамбул, Кондарі, Жамбил, Жамба) 500г 12

КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Дім, автотовари, текстиль
Хімія для дому
Продукти харчування
Одяг та взуття
Краса та здоров'я
Техніка та електроніка
Посуд
Дитяча зона
Зелена зона
Ремонт та інструменти
Аксесуари
Товари для дорослих
Чабер (Джамбул, Кондарі, Жамбил, Жамба) 500г
Основна інформація
Характеристики, документація
Фото, відео, натхнення
Поради, відгуки

Код товару: НФ-00058123

Основна інформація

Вага (Об'єм): 500 г

Опис - Чабер (Джамбул, Кондарі, Жамбил, Жамба) 500г

Чабер (Джамбул, Кондарі, Жамбил, Жамба)
Чабер здавна називають перцевою травою за схожий смак із чорним перцем.
Чабер використовують до страв, які важко перетравлюються: бобових, жирного м'яса та інших. Рослина надає їм приємного смаку, і помітно полегшує їх засвоєння та зменшує газоутворення.
Чабер товаришує з іншими спеціями і може бути у вишуканому союзі з орегано, майораном, базиліком, розмарином, шавлією, чебрецем, часником, ялівцем, лавровим листом, паприкою, петрушкою, чорним і червоним перцем.

Сучасні кухарі вважають, що довга термічна обробка зменшує пікантний смак прянощі та збільшує гіркоту, і радять додавати чабер за 1-2 хвилини до готовності!
Не забувайте, що у великих дозах чабер заглушуватиме смак і аромат їжі, тому краще додавати її трошки!
Однак слід знати, що при охолодженні гіркота зникає у зв'язку з цією особливістю така приправа рекомендована для холодних страв, закусок та соусів.
Сучасна кулінарія часто використовує сухе листя рослини як заміну перцю при дієтичному харчуванні.

Основні характеристики - Чабер (Джамбул, Кондарі, Жамбил, Жамба) 500г

  • Назва країни виробника: Україна
  • Тип: приправа
  • Вага (Об'єм): 500 г
Назва країни виробника
Україна
Тип
приправа
Вага (Об'єм)
500 г
ФОТО

Всього відгуків: 0

Залишити відгук

Поки немає відгуків для цього товару

НАТХНЕННЯ
показати ще
Чабер (Джамбул, Кондарі, Жамбил, Жамба) 500г
Основна інформація
Характеристики, документація
Фото, відео, натхнення
Поради, відгуки
load