Техніка та електроніка Техніка для догляду за домом та одягом Пилососи та робот-пилососи

Миючий пилосос Lehmann UltraWash 2000 W LHOVW-1620 4819

КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Дім, автотовари, текстиль
Хімія для дому
Продукти харчування
Одяг та взуття
Краса та здоров'я
Техніка та електроніка
Посуд
Дитяча зона
Зелена зона
Ремонт та інструменти
Аксесуари
Товари для дорослих
Основна інформація
Характеристики, документація
Фото, відео, натхнення
Поради, відгуки

Код товару: НФ-00080588

Основна інформація

Опис - Миючий пилосос Lehmann UltraWash 2000 W LHOVW-1620

Багатофункціональний мийний пилосос Lehmann Ultrawash 2000 W

Відомий і гідно оцінений багатофункціональний мийний пилосос із сучасним дизайном і високою потужністю всмоктування. З найбагатшим обладнанням на ринку та безліччю корисних функцій для вашого дому. Дає мити методом викручування, сушити пилососом і навіть збирати воду. Він працює в режимі мішка або без мішка і має HEPA-фільтр, що ідеально підходить для алергіків . Завдяки компактним розмірам він не займе занадто багато місця у вашому домі, а продумана конструкція забезпечує комфортне використання. Зустрічайте свій новий пилосос!

Він всмоктує пилососи конкурентів із невеликою всмоктувальною насадкою.

Потужний, тихий і економний. Мийний пилосос Lehmann UltraWash — пристрій для тих, хто має питання щодо ефективного догляду поверхнями в домашніх умовах — від традиційних килимів до м'яких меблів. Завдяки високій потужності до 2000 Вт його можна використовувати для швидкого та ретельного видалення забруднень практично з будь-яких поверхонь . Пилососи дуже добре підходять для сімей, які хочуть підтримувати високий рівень гігієни у своїх будинках, і є найкращим вкладенням засобів для економії часу та зусиль, необхідних для підтримання чистоти. Відтепер пилосос можна використовувати тільки для вас!

 

Ефективне прання, вологе та сухе прибирання пилососом.

Мийний пилосос Lehmann UltraWash допоможе вам не тільки вимити килими, але й зібрати сухий бруд за допомогою щілинної насадки, турбощітки та широкої насадки для підлоги . Він замінює три пристрої: побутовий, промисловий і пральний пилосос . Він також може збирати пролиту рідину у великий 20-літровий бак у режимі без мішка. Це допоможе, якщо ви випадково проллєте що-небудь на підлогу. Порівнюючи з традиційними методами прибирання, пилососи для прання заощаджують багато часу й енергії. Пилосос UltraWash вирізняється неймовірною ефективністю до 2000 Вт , завдяки чому він прекрасно справляється з будь-яким типом забруднень.

Це не розкіш, а просто економія часу та сил.

Ви почнете швидко та приємно насолоджуватися чистим довкіллям, водночас заощаджуючи гроші. Висока потужність всмоктування скорочує час сушіння до 84%, порівнюючи з традиційним ручним пранням. Він стане чудовим помічником на великих килимових поверхнях і оббивці меблів, коли потрібно швидко й ефективно видалити плями. Не завжди потрібна хімія, тепла вода теж творить дива з таким пилососом! Це ефективний інструмент для людей, які хочуть уникнути стресу, пов'язаного з прибиранням, пропонуючи ефективні та безпечні рішення для повсякденних домашніх справ, як у професійних пристроях.

 

Усі необхідні аксесуари вже входять до комплекту.

Варто вибирати пилосос, у комплекті якого є насадка не тільки для миття килимів, але й м'яких меблів і невеликих меблів — такі насадки є в Lehmann UltraWash. Він забезпечує надійність і довговічність, а також швидкий час підготовки, що дає змогу легко та швидко підтримувати чистоту поверхні навіть в екстрених ситуаціях, наприклад, коли ми пролили вино. Якщо у вас будинок, повний кремових килимів, пара собак і двоє маленьких малюків, пилосос UltraWash заощадить вам масу клопоту та часу.

Тепер ти стануть фахівцем із пральні

Використання мийних пилососів, як-от Lehmann UltraWash, означає легке та швидке прибирання підлог та інших фінансових поверхонь. Не тільки у вітальні, але й в офісах, конференц-залах, елегантних залах і залах очікування. Це ідеальне рішення для всіх, хто хоче отримувати задоволення від підтримки чистоти та гігієни поверхонь без потреби використовувати складні методи очищення та витрачати гроші на виклик фахівця . Тепер ти твоє фахівцем!

 

Видаляє алергени й бактерії

Пилосос обладнаний фільтром HEPA (високоефективний фільтр твердих частинок). Завдяки цьому він може затримувати частинки розміром до 0,3 мікрона, як-от пил, пилок, шерсть тварин, кліщі домашнього пилу та інші алергени. Завдяки своїй здатності вловлювати дрібні частинки HEPA-фільтр у пилососі здатний поліпшити якість повітря в приміщенні, що особливо корисно для алергіків і людей, які страждають на астму.

Має дві витягнуті насадки.

Кожна насадка для прання скорочує час сушіння тканин до 62% . До комплекту пилососа входить як широка насадка для чищення килимів, так і вузька насадка . Останній ідеально підходить для оббивки автомобілів, диванів, крісел і меблів. Система витяжки зручно інтегрована з всмоктувальним шлангом завдовжки 1,8 м.

 

Знімний резервуар для чистої води 3 л.

У задній частині пилососа розташований резервуар для чистої води, який легко наповнювати й спорожняти. Виготовлений із міцного композиту, він дає змогу бачити залишок рідини та стійкий до ударів. Бачок можна легко зняти та знову встановити на пилосос. Вбудований у пилосос запобіжний поплавець гарантує безпеку коли рівень води в баку для брудної води досягає максимуму.

Турбощітка входить до комплекту.

Ідеальний аксесуар для чищення килимів, м'яких меблів, ковдр і диванів. Ергономічний дизайн і знімний корпус. Ви можете легко відкрити щітку та видалити зібране волосся й хутро. Ефективно очищає й освіжає текстильні покриття, оббивку автомобіля й килими за один прохід.

 

Має найвищий негативний тиск.

Вищий вакуум означає сильніше всмоктування, що призводить до кращої здатності пилососа видаляти бруд, пил та інші забруднення з поверхонь. Турбіна пилососа Lehmann ефективніша та тихіша, ніж мийні пристрої, що конкурують. У разі з пилососами для прання сильний вакуумний тиск також має вирішальне значення для ефективного всмоктування води та розчину для чищення, що сприяє глибокому очищенню матеріалів.

Найшвидше висихання ткани

Пилосос для прання UltraWash наносить воду та мийний засіб на поверхні, що очищаються, а потім всмоктує цей розчин назад у пилосос. Більш високий негативний тиск сприяє ефективнішому всмоктуванню води, що скорочує час висихання поверхні до 62%, порівнюючи з конкурувальними мийними пилососами.

 

Великий бак 20 літрів.

Також він буде корисний для сухого прибирання пилососом. Додатково в пилососі є спеціальна кнопка для зміни напрямку потоку повітря турбіни . У будь-який момент він дає змогу продувати фільтр пилососа і відновити ефективність повітряного потоку до 100% .

Потужне вологе та сухе прибирання пилососом

Пилосос для прання Lehmann UltraWash — ідеальне рішення для всіх, хто шукає ефективний і простий спосіб підтримувати чистоту в домі . Це чудовий засіб для видалення плям із килимів, оббивки та м'яких меблів . Крім того, — це один із небагатьох пристроїв, обладнаних НЕРА-фільтром, який високоефективно видаляє алергічні забруднення. Він прекрасно фільтрує повітря, затримуючи до 99% кліщів і забруднювальних речовин.

 

Устаткування

  • Обприскуючий та всмоктувальний шланг із тримачем: 1,8 м
  • Витяжні труби: 2 шт, 0,4 м
  • Широка форсунка та всмоктувальна насадка з насадкою для килимів: ширина 22 см
  • Вузька насадка, що розпилює і всмоктувала: ширина 10 см.
  • Універсальна насадка для вологої/сухої підлоги: ширина 26 см
  • Щілинна насадка: довжина 20 см
  • Насадка для оббивки: ширина 12 см
  • Турбо-пензель: ширина 11 см
  • Пінний фільтр
  • НЕРА-фільтр
  • Багаторазовий фільтр-мішок: 1 шт.
  • Накладка на бампер із кріпленням для аксесуарів
  • Транспортні колеса: 4
  • Інструкція польською мовою 

Основні характеристики - Миючий пилосос Lehmann UltraWash 2000 W LHOVW-1620

  • Споживана потужність : 1600 Вт
  • Бак для мийного засобу: 3 л
  • Резервуар для брудної води : 20 л
  • Всмоктувальний шланг : 1.8 м
  • Призначення: Для вологого прибирання Для сухого прибиранняс
  • Об'єм сміттєзбірника, л: 20
  • Тип: Промислові пилососи
  • Максимальна потужність всмоктування : 2000 мБар
  • Об'єм баку для мийного розчину, л : 3
  • Автовимкнення: ні
  • Колір: Чорний
  • Гарантія: 12 місяців
  • Кількість в упаковці: 1 шт
  • Назва країни виробника: Польща
  • Матеріал: Пластик
  • Потужність: 2000 Вт
  • Виробник: Lehmann
  • Живлення: 220 В
  • Тип керування: Кнопкове
Споживана потужність
1600 Вт
Бак для мийного засобу
3 л
Резервуар для брудної води
20 л
Всмоктувальний шланг
1.8 м
Призначення
Для вологого прибирання Для сухого прибиранняс
Об'єм сміттєзбірника, л
20
Тип
Промислові пилососи
Максимальна потужність всмоктування
2000 мБар
Об'єм баку для мийного розчину, л
3
Автовимкнення
ні
Колір
Чорний
Гарантія
12 місяців
Кількість в упаковці
1 шт
Назва країни виробника
Польща
Матеріал
Пластик
Потужність
2000 Вт
Виробник
Lehmann
Живлення
220 В
Тип керування
Кнопкове
ФОТО

Всього відгуків: 0

Залишити відгук

Поки немає відгуків для цього товару

НАТХНЕННЯ
показати ще
Миючий пилосос Lehmann UltraWash 2000 W LHOVW-1620
Основна інформація
Характеристики, документація
Фото, відео, натхнення
Поради, відгуки
load