Дитяча зона Дитяча кімната Намети, будиночки, тунелі ігрові

Намет дитячий сіро-рожевий Kruzzel 8772 4989

КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Дім, автотовари, текстиль
Хімія для дому
Продукти харчування
Одяг та взуття
Краса та здоров'я
Техніка та електроніка
Посуд
Дитяча зона
Зелена зона
Ремонт та інструменти
Аксесуари
Товари для дорослих
Основна інформація
Характеристики, документація
Фото, відео, натхнення
Поради, відгуки

Код товару: НФ-00059002

Основна інформація

Опис - Намет дитячий сіро-рожевий Kruzzel 8772

Дитячий намет - відмінний спосіб для творчого і незвичайного веселощів будинку і на вулиці.  Він стимулює уяву  і дозволяє проводити час на самоті або у великій групі без вікових обмежень. 

Замок, безумовно, незамінний компаньйон під час дитячих розіграшів. Має шестигранну підставу, 6 вхідних отворів і конічну крышу. Входи покриті білими напівпрозорими фіранками, які ідеально поєднуються з рештою намету . Гардинки можуть бути пов'язані або драпіровані різними способами за допомогою декоративних стрічок. Рішення, що використовується разом з бантами, додає шарму і урізноманітнює веселощі.

Розмір будинку дозволяє кільком дітям перебувати в ньому, подушок або інших аксесуарів, що забезпечує комфорт та задоволення від використання. Це ідеально підходить для братів і сестер або близнюків або весело провести час із друзями. Продукт ідеально підходить для розміщення у приміщенні, а також на вулиці, наприклад, у саду чи парку.

 

НОВА ПОКРАЩЕНА МОДЕЛЬ -  ми створили абсолютно нову, поліпшену модель намету. Ми використовували комбінацію рожевого і сірого із зоряним мотивом. Крім того, у воланів є красиві помпони, які роблять його ще більш привабливим. Намет має 6 вхідних отворів і конічну дах. В цілому виглядає фантастично і чудово впишеться в кожну кімнату.

 

ВЕЛИКИЙ  - розмір будинку дозволяє декільком дітям перебувати в ньому одночасно або поміщати в нього безліч талісманів, подушок або інших аксесуарів, що забезпечує комфорт і задоволення від використання.


МЕБЛІ  - входи покриті напівпрозорими світловими завісами, які ідеально поєднуються з іншою частиною намету; краватки можна зав'язувати або драпірувати з допомогою декоративних стрічок; рішення, що використовується разом з луками, додає чарівності і різноманітить веселощі. 


ЛЕГКА УСТАНОВКА  - намет відрізняється простою і швидкою складанням; не вимагає технічного досвіду або додаткових інструментів; легка рама з методом «замикання» труб, забезпечує плавне і легке розкладання.

Основні характеристики - Намет дитячий сіро-рожевий Kruzzel 8772

  • Розміщення : У приміщенні
  • Вага : 1.5 кг
  • Ширина: 70 мм
  • Довжина : 70 мм
  • Висота : 143 мм
  • Колір: Рожевий
  • Назва країни виробника: Польща
  • Матеріал: Поліетилен
  • Стать: Для дівчаток
  • Виробник: Tikko
  • Вік: 12 міс (80 см)
Розміщення
У приміщенні
Вага
1.5 кг
Ширина
70 мм
Довжина
70 мм
Висота
143 мм
Колір
Рожевий
Назва країни виробника
Польща
Матеріал
Поліетилен
Стать
Для дівчаток
Виробник
Tikko
Вік
12 міс (80 см)
ФОТО

Всього відгуків: 0

Залишити відгук

Поки немає відгуків для цього товару

Намет дитячий сіро-рожевий Kruzzel 8772
Основна інформація
Характеристики, документація
Фото, відео, натхнення
Поради, відгуки
load