Дитяча зона Розвиток та творчість Розвиваючі центри, килимки, сортери

Водяний надувний килимок для дітей 9953 568

КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Дім, автотовари, текстиль
Хімія для дому
Продукти харчування
Одяг та взуття
Краса та здоров'я
Техніка та електроніка
Посуд
Дитяча зона
Зелена зона
Ремонт та інструменти
Аксесуари
Товари для дорослих
Основна інформація
Характеристики, документація
Фото, відео, натхнення
Поради, відгуки

Код товару: НФ-00059052

Основна інформація

Опис - Водяний надувний килимок для дітей 9953

Унікальний водяний килимок для немовлят виготовлений з високоякісного пластику, який гарантує надзвичайну міцність. Краї килимка мають бути надуті повітрям, а центр наповнений водою. У складеному вигляді  він займає мало місця, тому  його можна брати з дитиною в подорож чи відпочинок. Усередині знаходяться  різнокольорові водяні тварини, які рухатимуться під впливом рухів дитини, що лежить на ній. Його дуже  легко чистіть,  просто протріть вологою ганчіркою, і він готовий до гри!         
Гра з килимком є ​​чудовою вправою, яка  розвиватиме тіло та розум вашої дитини. Рибка зацікавить дитину і змусить  навчитися зосереджуватися та зосереджуватись. Це, безперечно,  стане в нагоді при вивченні квітів,  а водні тварини, що плавають усередині килимка, змусять дитину шукати їх –  вправу на координацію очей. Це "чарівна" іграшка, яка перенесе вашу дитину у світ водних тварин. Насичені кольори змусять дитину з цікавістю розглядати малюнки та фігурки на іграшці.


Водний килимок ідеально підходить для лікування кольк та болю в животику у малюка. Залийте предмет теплою водою і покладіть малюка на живіт, попередньо накривши ковдру або пелюшку. Малюк подбає про абстрактні його розваги, а килимок зніме біль і дискомфорт. Підготовка ігрового килимка займає кілька хвилин. Просто заповніть його повітрям, а потім залийте воду. Іграшка не протікає, тому ми можемо залишати воду всередині, не переймаючись мокрою підлогою.      
Ваша дитина, лежачи на животі,  тренує м'язи, які відповідають за правильну поставу, м'язи спини, ніг, рук та шиї. Завдяки рухомим водяним тваринам малюк тренуватиме  координацію очей та рухи шиї, спостерігаючи за ними. Це ідеальна альтернатива звичайним килимкам. Це забезпечує радісне задоволення та відпочинок.

Основні характеристики - Водяний надувний килимок для дітей 9953

  • Довжина і розмір виробу: 66х50 см
  • Назва країни виробника: Китай
  • Стать: Для дітей
  • Виробник: Tikko
  • Вік: Від 6 місяців
Довжина і розмір виробу
66х50 см
Назва країни виробника
Китай
Стать
Для дітей
Виробник
Tikko
Вік
Від 6 місяців
ФОТО

Всього відгуків: 0

Залишити відгук

Поки немає відгуків для цього товару

НАТХНЕННЯ
показати ще
Водяний надувний килимок для дітей 9953
Основна інформація
Характеристики, документація
Фото, відео, натхнення
Поради, відгуки
load