Продукти харчування Бакалія Борошно

Борошно кокосове, 250 г 632

КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Дім, автотовари, текстиль
Хімія для дому
Продукти харчування
Одяг та взуття
Краса та здоров'я
Техніка та електроніка
Посуд
Дитяча зона
Зелена зона
Ремонт та інструменти
Аксесуари
Товари для дорослих
Борошно кокосове, 250 г
Основна інформація
Характеристики, документація
Фото, відео, натхнення
Поради, відгуки

Код товару: НФ-00080274

-5%

Борошно кокосове, 250 г thumbnail mobile

66

62.7

В наявності

Додати в кошик

Поділитися:

Основна інформація

Опис - Борошно кокосове, 250 г

Воно має попит як продукт, який дозволяє урізноманітнити безглютенову дієту, корисне для здоров’я і володіє великою кількістю цілющих властивостей.Важливий компонент кокосового борошна – лауринова кислота. Це дуже корисний продукт, який зустрічається досить рідко. На неї багаті кокоси, меншою мірою вона є в баранячому, молочному та пальмовому жирі.

 

Лауринова кислота має цілу низку корисних властивостей. Відзначимо антисептичну, імуномодулювальну дію (лауринова кислота є в грудному молоці, саме вона забезпечує імунітет немовлят в перші місяці життя). Ця речовина використовується в лікуванні цукрового діабету і гіпертонії, сприяє боротьбі з надлишковою вагою.Більш докладно зупинимося на клітковині – її в 100 грамах кокосового борошна міститься близько 32 грам.

 

Клітковина цілюще впливає на травну систему. Вона розбухає і проводить механічну чистку кишківника – виводить залишки їжі та стимулює стінки органу, посилюючи його кровотік, підвищуючи тонус. Кокосова клітковина покращує роботу серцево-судинної системи, підвищує витривалість і підвищує ефективність спортивних тренувань.Кокосове борошно – це не тільки прекрасна заміна пшеничному борошну з глютеном.

 

Його вживають люди, які сприймають глютен, проте піклуються про своє здоров’я і вибирають натуральні продукти, які зміцнюють організм і добре впливають на різні системи і органи. Серед корисних властивостей кокосового борошна відзначимо: контроль за рівнем цукру; поліпшення травлення та метаболізму; протидія вірусам і бактеріям; поліпшення роботи серцево-судинної системи; допомога в скиданні зайвої ваги.

 

Детально розглянемо механізм впливу кокосового борошна на організм.

1.Контроль рівня глюкози

У цьому продукті міститься велика кількість клітковини, одна з властивостей якої – контроль за рівнем глюкози в крові. 30 грамів борошна з кокоса забезпечить 40% від денної норми в клітковині– тобто в три рази вище, ніж може дати аналогічна кількість цільнозернових пшеничних сортів. Клітковина сповільнює швидкість надходження цукру в кров. Відразу після їди не буде різкого стрибка глюкози, що теж корисно, оскільки не змушує працювати організм в режимі перенавантаження. У кокосового борошна низький глікемічний індекс, тому випічка з ним не підвищує цукор в крові.

 

2.Поліпшення травлення

Завдяки великій кількості клітковини кокосове борошно поліпшує травлення. Головним чином це нерозчинна клітковина, яка допомагає плавному переміщенню залишків їжі по кишківнику, збільшує обсяг калу і дозволяє уникнути запорів. Менше в кокосовому борошні розчинної клітковини і ферментованих волокон, які використовуються для утворення корисної мікрофлори кишківника. Ці бактерії виробляють жирні кислоти короткого ланцюга (SCFA). Основні – це, наприклад, ацетат, пропіонат і бутират. Названі речовини живлять клітини кишківника. SCFA допомагають в лікуванні СПК, запальних захворювань кишківника.

 

3.Допомагає боротися з вірусами та бактеріями

Лауринова кислота в організмі запускає синтез нового з’єднання – монолаурину. Він знищує різні види шкідливих мікроорганізмів (як вірусів, так і бактерій, грибків). Найвищу ефективність монолаурин і лауринова кислота демонструють в боротьбі з інфекціями, викликаними бактеріями Staphylococcusaureus і грибком Candidaalbicans.

 

4.Здорове серце

Продукт позитивно діє на серце. Клінічні експерименти доводять, що щоденне вживання 15-25 грамів кокосових волокон дозволяє зменшити «поганий» холестерин (ЛПНЩ) на 9%, а тригліцериди на 22%. А це прочищає судини, покращує циркуляцію крові,знижує навантаження на серце. Холестеринові бляшки – серйозний ризик «заробити» інсульт, і скорочення їх кількості допоможе зменшити загрозу серцевих захворювань.

Лауринова кислота допомагає знищити бактерії, які призводять до утворення каротидного нальоту в артеріях. Цей наліт пов’язаний з каротидною хворобою серця.

 

5.Допомагає схуднути

У кокосовому борошні є клітковина і білок – обидві ці речовини пригнічують почуття голоду, а значить, допоможуть позбутися зайвої ваги.

Цей продукт містить середньоланцюговітригліцериди (МСТ), жири, які розщеплюються набагато швидше. На відміну від жирів довгого ланцюжка (які містяться, наприклад, в оливках та горіхах), вони відразу потрапляють в печінку і використовуються нею для отримання енергії, а не відкладаються «про запас». МСТ також сприяють пригніченню апетиту.

 

Умови зберігання Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від дії сонячних променів при температурі не вище +20°С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 60 діб за умови зберігання при температурі 0 – 8 °С.

 

Особливості Без ГМО, Вегетаріанські, Без барвників, Без консервантів, Натуральні. Продукт не є засобом лікування. Без глютена

Основні характеристики - Борошно кокосове, 250 г

  • Назва країни виробника: Україна
  • Виробник: ТМ Десналенд
  • Тип: борошно
  • Тип упаковки: zip-пакет
  • Вага (Об'єм): 250 г
  • Вид: розсипний
Назва країни виробника
Україна
Виробник
ТМ Десналенд
Тип
борошно
Тип упаковки
zip-пакет
Вага (Об'єм)
250 г
Вид
розсипний
ФОТО

Всього відгуків: 0

Залишити відгук

Поки немає відгуків для цього товару

НАТХНЕННЯ
показати ще
Борошно кокосове, 250 г
Основна інформація
Характеристики, документація
Фото, відео, натхнення
Поради, відгуки
load