Продукти харчування Бакалія Борошно

Борошно з насіння гарбуза, 450 г 1867

КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Дім, автотовари, текстиль
Хімія для дому
Продукти харчування
Одяг та взуття
Краса та здоров'я
Техніка та електроніка
Посуд
Дитяча зона
Зелена зона
Ремонт та інструменти
Аксесуари
Товари для дорослих
Борошно з насіння гарбуза, 450 г
Основна інформація
Характеристики, документація
Фото, відео, натхнення
Поради, відгуки

Код товару: НФ-00080271

-5%

Борошно з насіння гарбуза, 450 г thumbnail mobile

53

50.35

В наявності

Додати в кошик

Поділитися:

Основна інформація

Опис - Борошно з насіння гарбуза, 450 г

Для того щоб отримати незвичайний смак і оригінальний зовнішній вигляд кондитерських виробів, кулінарові знадобиться гарбузове борошно. Досвідчені пекарі рекомендують додавати цей інгредієнт в комплексі з пшеничним борошном у співвідношенні 1: 1. Таким чином, можна приготувати корисне печиво або бісквіт.

Борошно гарбузове робиться з висушеного і ретельно подрібненого насіння цієї рослини. Отриманий продукт відрізняється прекрасним смаком і багатим складом. Таке борошно містить білок, який практично повністю засвоюється організмом, широкий спектр незамінних кислот, мінералів і вітамінів.

Слід підкреслити, що борошно гарбузове – це своєрідний чемпіон за вмістом калію, магнію і цинку.

 

Застосовують цей продукт для виготовлення різної випічки, а також соусів, супів, салатів. Нерідко його змішують з пшеничним борошном для надання тісту пишності, продовження терміну зберігання готових виробів.

Борошно з насіння гарбуза містить комплекс вітамінів групи В, вітамін С, каротиноїди, макро- і мікроелементи (К, Са, P, Mg, Zn), харчові волокна. Продукт нормалізує обмін речовин, стимулює імунітет, покращує функціонування основних органів і систем організму людини, перш за все, серцево-судинної, органів кровотворення, печінки і нирок, підвищує розумову та фізичну працездатність.

 

Борошно з насіння гарбуза знімає токсичне навантаження на печінку, має оздоровчу дію. Продукт ефективний для профілактики цукрового діабету, атеросклерозу, ожиріння, хвороб печінки і передміхурової залози

Використання борошна з насіння гарбуза при виготовленні різних страв дозволяє збільшити вміст білка в готових виробах.

Білок борошна з гарбузового насіння містить лімітуючу амінокислоту – лізин.

 

Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від дії сонячних променів при температурі не вище + 20 °С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання при температурі 0 – 8 °С.

 

Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту:

Енергетична цінність(калорійність) – 286 ккал/1195 к Дж

Білки – 39÷40 г

Вуглеводи – 19÷21 г

Жири – 9÷10 г

Клітковина – 12÷13 г

Не містить: ГМО, глютен, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів.

Основні характеристики - Борошно з насіння гарбуза, 450 г

  • Назва країни виробника: Україна
  • Виробник: ТМ Десналенд
  • Термін придатності: 12 місяців
  • Тип: борошно
  • Тип упаковки: zip-пакет
  • Вага (Об'єм): 450 г.
  • Вид: розсипний
Назва країни виробника
Україна
Виробник
ТМ Десналенд
Термін придатності
12 місяців
Тип
борошно
Тип упаковки
zip-пакет
Вага (Об'єм)
450 г.
Вид
розсипний
ФОТО

Всього відгуків: 0

Залишити відгук

Поки немає відгуків для цього товару

НАТХНЕННЯ
показати ще
Борошно з насіння гарбуза, 450 г
Основна інформація
Характеристики, документація
Фото, відео, натхнення
Поради, відгуки
load