КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Дім
Хімія для дому
Продукти харчування
Одяг та взуття
Краса та здоров'я
Техніка та електроніка
Посуд
Дитяча зона
Зелена зона
Ремонт та інструменти
Аксесуари
Товари для дорослих
Натхнення

Пошук по сайту

Як вберегти садові меблі від шкідників - Main

Як вберегти садові меблі від шкідників

Як захистити садові меблі від шкідників

Теплий літній вечір. Ви виходите в сад чи на терасу, щоб смачно поїсти, насолодитись приємною компанією і цікавою розмовою. Звучить прекрасно, але є одна поправка – ви можете бути не єдиним господарем ваших меблів, адже вони можуть стати комфортним місцем проживання для комах, павуків та інших неприємних гостей.

Павуки, мурашки, кліщі та інші комашки можуть бути корисними для вашого саду, якщо зосереджуються у потрібних місцях, але точно не у садових меблях. Вони не лише зменшують тривалість життя меблів, але й шкодять вашому здоров’ю, тож фахівці інтернет-магазину DomKi дадуть кілька дієвих порад, як прибрати шкідників з меблів.

Чистота – запорука успіху

Може прозвучати трохи банально, але якщо ви протиратимете столи, стільці і лежаки ввечері, адже після денних активностей там могли залишитись крихти і бруд, і зранку, щоб прибрати все, що нападало за ніч, це зменшить кількість мурах і павуків. Адже вони не люблять чистоти і місць, де їм немає чим харчуватись.

Рослини-помічники

Багато комах не люблять різкого аромату м’яти, базиліку, лаванди і розмарину. Тому ви можете посадити ці рослини біля зони відпочинку чи прийому їжі і отримати два бонуси: менше комах, які псують відпочинок, і приємний аромат.

Ефірні олії

Якщо ви не хочете садити рослини на подвір’ї, просто оберіть ефірні олії з вище перерахованими ароматами, а також до них можна додати хвойні і цитрусові. Їхній різкий аромат буде відлякувати комах, тож їх практично не буде там. Протираючи поверхні, просто капніть кілька крапель олії на мокру губку чи ганчірку. Через кілька днів повторіть. Можна використовувати аромапалички чи свічки, але обирайте обережно, адже деякі аромати навпаки притягують комах.

Засоби для боротьби зі шкідниками

Якщо нічого з попереднього не допомагає і потрібно застосовувати хімічні засоби, обирайте інтернет-магазин DomKi. У нас максимально екологічні засоби, які не шкодять здоров’ю.

Бажаємо затишного відпочинку без непроханих гостей.

Надіслати посилання:
Поділитися статтею:
НАТХНЕННЯ

ВСЕ ДЛЯ ІДЕАЛЬНОГО
БУДИНКУ

load