Хімія для дому Для прання Гелі для прання

Гель Astonish для прання 840мл Чарівний сад (12546) 3347

КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Дім, автотовари, текстиль
Хімія для дому
Продукти харчування
Одяг та взуття
Краса та здоров'я
Техніка та електроніка
Посуд
Дитяча зона
Зелена зона
Ремонт та інструменти
Аксесуари
Товари для дорослих
Гель Astonish для прання 840мл Чарівний сад (12546)
Основна інформація
Характеристики, документація
Фото, відео, натхнення
Поради, відгуки

Код товару: НФ-00044737

Основна інформація

Опис - Гель Astonish для прання 840мл Чарівний сад (12546)

Новий дивовижний, спеціально розроблений склад гелю безжальний до забруднень та ніжний до тканин. Ефективно та делікатно видаляє забруднення. Нейтралізує причину неприємних запахів. Надає речам приємний ніжний аромат. Через поєднання найвищої якості прання з безпекою у використанні ідеально підходить для прання дитячої білизни, а також одягу людей з чутливою шкірою. Через невеликий розмір пляшки та невелику вагу гель зручно купувати, зберігати та використовувати, також це значно економить місце в шафі та на полиці.

 

Піклується про ваше здоров’я та здоров’я ваших близьких:

  • Гіпоалергенний, не викликає роздратування навіть у людей з чутливою шкірою, перевірено британським інститутом дерматології.
  • Не містить фосфатів, лагідний до навколишнього середовища.
  • Спеціально розроблена формула дозволяє досягти чудового результату прання без використання ензимів (NON-BIO) – біодобавок (ферментів), які можуть викликати дерматит та інші захворювання шкіри.
  • Не містить хлорвмісних речовин.
  • Не містить оптичний відбілювач

 

Легкий та універсальний у використанні:

  • Для машинного та ручного прання
  • Для попередньої обробки плям.
  • Для попереднього замочування сильно забруднених речей.
  • Один гель для кольорової, чорної, білої білизни.

 

Для всіх типів тканин (для виробів з шовку та вовни обов'язково ознайомтеся та строго дотримуватися інструкції виробника по догляду і очищенню).

Насолоджуйтесь селективним ароматом суміші фруктових та квіткових нот, посилених солодким лічі та багатими деревними ароматами.

 

Особливості


Допоможе вам зберегти свої кошти тому що: Суперконцентрований - невеликої пляшки лише 840 мл достатньо для 28 циклів прання (середня закладка білизни 4-6 кг), це в середньому три місяці використання (2 цикли прання на тиждень) - не потрібно купувати кондиціонер додатково, оскільки він вже є в складі гелю - діє не менш ефективно при менших температурах прання, а це економія на нагріванні води - можна самостійно дозувати гель залежно від ступеня забруднення та обсягу прання на відміну від капсул - ідеально підходить для використання в сучасних пральних машинах з програмованим автоматичним постачанням рідини для прання. Таким чином ви платите досить низьку ціну за один цикл прання з чудовим засобом!!

 

Продовжує "життя" Ваших улюблених речей: - дбайливо ставиться до тканин, не пошкоджує волокна - зберігає оригінальний колір речей - захищає структуру тканини та підтримує форму білизни Ваші улюблені речі прослужать вам набагато довше!

 

Спосіб застосування


Дозування: Пляшка має мірний ковпачок, наливати у внутрішню ємність: - рівень зовнішнього краю - 30 мл - рівень внутрішнього краю - 45 мл Для прання легко та середньо забруднених речей: - м'яка/ середня жорсткість/жорстка вода - використовуйте 30 мл на 4-6 кг білизни. Під час завантаження 6-8 кг білизни використовуйте 45 мл гелю. Для прання важко забруднених речей на 4-6 кг: - м'яка/ середня жорсткість води - 30 мл. - жорстка вода - використовуйте 45 мл. При ручному пранні достатньо 30 мл 10 л води. Додайте необхідну кількість гелю в відсік для порошку пральної машини або в середину барабану і негайно запустіть прання.

 

Для складних плям спочатку перевірте стабільність кольору на непомітній області, потім нанесіть продукт безпосередньо до плями, промийте. Завжди перевіряйте інформацію на етикетці догляду за одягом перед пранням. Періть темний та білий одяг окремо. Не періть стійкі до полум'я тканини вище ніж 50 градусів Цельсія, для виробів з шовку та вовни обов'язково ознайомтеся та строго дотримуйтесь інструкції виробника по догляду та чищенню.

 

Склад
Вода, лауретсульфат натрію, кокат калію, C12-15 парет-2, хлорид натрію, натрій EDTMP, карбонат натрію, лимонна кислота, натрій МА/діізобутиленовий сополімер, парфум, гліколь, полікватерніум-39, ксантанова камідь, дистирилбифенилдисульфонат динатрия, диметикон, кокамідопропил бетаін, гліцерин, 1,2-пропандіол, PEG-40 стеарат, сорбитан стеарат, бензизотиазолинон, бензоат натрію, гідроксид натрію, бронопол, октилізотіазолінон.

Основні характеристики - Гель Astonish для прання 840мл Чарівний сад (12546)

  • Призначення : Ароматизація Виведення плям Кондиціювання
  • Економічність : Концентрат
  • Колір тканини: Універсальна
  • Клас засобу: Безфосфатні
  • Призначення: Для прання
  • Примітка: Відправка за накладеним платежем 100 грн
  • Виробник: Astonish
  • Тип засобу: Гель
  • Вага (Об'єм): 840 мл
  • Вид прання: Автоматична
Призначення
Ароматизація Виведення плям Кондиціювання
Економічність
Концентрат
Колір тканини
Універсальна
Клас засобу
Безфосфатні
Призначення
Для прання
Примітка
Відправка за накладеним платежем 100 грн
Виробник
Astonish
Тип засобу
Гель
Вага (Об'єм)
840 мл
Вид прання
Автоматична
ФОТО

Всього відгуків: 0

Залишити відгук

Поки немає відгуків для цього товару

НАТХНЕННЯ
показати ще
ВАС МОЖЕ ЗАЦІКАВИТИ
Гель Astonish для прання 840мл Чарівний сад (12546)
Основна інформація
Характеристики, документація
Фото, відео, натхнення
Поради, відгуки
load