Ремонт та інструменти Шпалери та настінні покриття Стабілізований мох

Мох SO Green, стабілізований, норвезький, вищої якості, не очищений, світло-зелений (№55)(00055) 897

КАТАЛОГ ТОВАРІВ
Дім, автотовари, текстиль
Хімія для дому
Продукти харчування
Одяг та взуття
Краса та здоров'я
Техніка та електроніка
Посуд
Дитяча зона
Зелена зона
Ремонт та інструменти
Аксесуари
Товари для дорослих
Мох SO Green, стабілізований, норвезький, вищої якості, не очищений, світло-зелений (№55)(00055)
Основна інформація
Характеристики, документація
Фото, відео, натхнення
Поради, відгуки

Код товару: НФ-00028282

Основна інформація

Опис - Мох SO Green, стабілізований, норвезький, вищої якості, не очищений, світло-зелений (№55)(00055)

Натуральний, стабілізований мох Ягель. Норвезький мох вищої якості на сольовий основі.

 

Про мох: 100% природний матеріал. Є індикатором вологості приміщення. Видаляє неприємні запахи. Має високі звукоізоляційні якості. Повністю гіпоалергенний. Не горюч

Що ж таке стабілізований мох? Стабілізація — це спосіб, за якого природний сік рослини заміщається на особливий, екологічно чистий, розчин. У такий спосіб зупиняють у ньому процеси росту та дають рослині можливість існувати без вологи та ґрунту довгі роки.

Скільки років мох не втрачає свого зовнішнього вигляду? Дотримуючись всіх рекомендацій, мох залишатиметься свіжим і насиченим до 10 років: Уникати потрапляння води на мох. За можливістю — уникати потрапляння прямих сонячних променів. Підтримувати достатню вологість у приміщенні (не менш ніж 40%). Розміщувати на відстані від опалювальних приладів і кондиціонерів. У стабілізованому моху не заводяться комахи. Стабілізований мох гіпоалергенний, не токсичний.

Про безпеку моху для маленьких дітей. Якщо у вас у будинку маленька дитина і ви переживаєте за її здоров'я, то вам буде цікаво знати, що мох Ягель взагалі не небезпечний для здоров'я. Навіть якщо дитина до 3 років вирішить її з'їсти, то нічого страшного не станеться... Просто рекомендується випити кілька склянок молока або води.

Розміщення моху на відкритих просторах. Якщо ви хочете розмістити мох наприклад на терасі, то потрібно захистити мох від потрапляння вологи, наприклад, дахів, яка не протікає, і від прямих сонячних променів. У зимовий період такі панелі знімаються й зберігаються в закритому приміщенні.

Догляд та обслуговування моху: Стабілізований мох не вимагає поливання. Не допускати потрапляння вологи. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. Вологість у приміщенні 40-55%. Температура в приміщенні від +5 °C до +28 °C. Не вимагає штучного освітлення. Позаяк мох перебувати в стабілізованому стані, може існувати без природних і штучних джерел світла. Радіатори та інші джерела тепла не мають розміщуватися на відстані ближче, ніж 1,5-2 метри від стіни з мохом.

Основні характеристики - Мох SO Green, стабілізований, норвезький, вищої якості, не очищений, світло-зелений (№55)(00055)

  • Колір: світло-салатовий
  • Назва країни виробника: Норвегія
  • Виробник: SO Green
  • Вага (Об'єм): 500 г
Колір
світло-салатовий
Назва країни виробника
Норвегія
Виробник
SO Green
Вага (Об'єм)
500 г
ФОТО

Всього відгуків: 0

Залишити відгук

Поки немає відгуків для цього товару

НАТХНЕННЯ
показати ще
ВАС МОЖЕ ЗАЦІКАВИТИ
Мох SO Green, стабілізований, норвезький, вищої якості, не очищений, світло-зелений (№55)(00055)
Основна інформація
Характеристики, документація
Фото, відео, натхнення
Поради, відгуки
load